Vendimi që mund të mbyllë kompaninë më të fuqishme!

Written by on 12/10/2019

Pas rrëzimit të dy avionëve të Boeing 737 Max dhe pezullimit të fluturimeve në muajin mars, firma Boeing po përballet me shqetësime të reja që lidhen me sigurinë, këtë herë me modelin e vjetër të të njëjtit avion. Kompania ka deklaruar se nga inspektimet e avionëve jnaë zbuluar plasaritje që kërkojnë vëmendje të menjëhershme. Autoritetet e aviacionit kanë kërkuar nga kompania inspektimin e menjëhershëm.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background