Risia e vitit 2019, makina e fjalës së fundit të teknologjisë! Ja sa do të kushtojë!

Written by on 15/10/2019

Renault ka nisur testimin në publik të shërbimit të makinave autonome, elektrike të kontrolluara nga telefoni. Provat kanë nisur të hënën dhe të vazhdojnë deri në datën 8 nëntor.Makina e re autonome do të përdorë kabinën e modelit ZOE nga Renault dhe do të mundësojë që pasagjerët të përdorin atë vetëm nëpërmjet aplikacionit të telefonit.Renault është një nga kompanitë  e mëdha që po teston makinat autonome.Kjo teknologji sipas prodhuesve më të mëdhenjt të makinave, do të ndryshojë rrënjësisht mënyrën si udhëtojmë.


Current track

Title

Artist

Background