Qendrat tregtare rrezikojnë mbylljen deri në vitin 2022!

Written by on 09/11/2019

Numri i qendrave tregtare që mbyllen sa vjen e shtohet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Vetëm në vitin 2019 janë mbyllur 8600 të tilla, dhe sipas raporteve të fundit 25% e tyre pritet të mbyllen deri në vitin 2022. Një nga arsyet është kërkesa e dyqaneve për hapësira më të mëdha, duke bërë që qendrat tregtare të kenë shumë boshllëqe për të mbushur. Blerjet nga interneti kanë ndikuar gjithashtu pasi kompanitë si “Amazon” po vazhdojnë të rriten çdo ditë.


Current track

Title

Artist

Background