Pse rikthehen turistët në Shqipëri?

Written by on 31/08/2019

Duket se vapa nuk do të ikë me gushtin, po as turistët gjithashtu. Fluksi i tyre pritet të vazhdojë edhe gjatë shtatorit. Sipas të dhënave nga rezervimet në në hotelet e Durrësit, polakët kanë qenë të pranishëm gjatë gjithë sezonit dhe do të vazhdojnë të jenë edhe  gjatë muajit shtator. Agjensitë turistike polake kanë thënë se 8 avionë me turistë charter vijnë çdo ditë në Shqipëri. Shumica e tyre vijnë për herë të parë por një pjesë prej tyre rikthehen , të joshur nga natyra, ushiqmi dhe mikpritja.


Current track

Title

Artist

Background