Lajme të mira për turistët

Written by on 17/08/2019

E gjithë gjatësia prej 18 km e rrugës turistike Shkodër-Velipojë është drejt përfundimit të rikonstruksionit. Ky është një tjetër aks me rëndësi që është pritur prej 30 vitesh për tu rikonstruktuar. Rruga financohet nga qeveria shqiptare dhe zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit si pjesë e Projektit për Rehabilitimin e Segmenteve Rrugore Prioritare me impakt të lartë në zhvillimin e dhe promovimin e turizmit. Çdo vit janë rreth 30 mijë turistë që udhëtojnë drejt Velipojës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background