Kur largohen europianët nga prindërit ?

Written by on 16/05/2019

 

 

Sipas të dhënave të Eurostat, një nga katër të rinj jeton ende në shtëpinë  e prindërve. Nga vendet anëtare të BE-së , numrin më të ulët të fëmijëve që jetojnë me prindërit e kanë Danimarka dhe Finlanda , ndërsa më të lartin Greqia dhe Kroacia.Në një mesatare, të rinjtë dalin nga shtëpia 26 vjeç, dhe duke krahasuar nivelin e pavarësisë  duket se kryesojnë femrat.


Current track

Title

Artist

Background