Kur do të nisin stuhitë e mëdha?

Written by on 19/09/2019

Pasagjerët që udhëtojnë me shërbimin e hekurudhave në Gjermaninë veriore janë përballur me anullime dhe vonesa gjatë ditës së djeshme, pas një stuhie e cila ka prekur gjithë rajonin. Erërat e forta kanë rrëzuar disa pemë në linjat hekurudhore duke bërë që të anullohen shumë udhëtime, ndërkohë që pastrimi ka vijuar me ritme të shpejta. Autoritetet lokale kanë paralajmëruar pasagjerët të kontrollojnë linjat e tyre para se të fillojnë udhëtimet.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background