Ç’do të ndodhë në 17 shtator?

Written by on 11/09/2019

Kina ka publikuar listën e produkteve amerikane që do të përjashtohen nga mbitaksimi doganor vendosur një vit më parë. Dy vendet janë përfshirë në mosmarrëveshjet tregtare duke vendosur të drejtën doganore mbi 100 miliard dollarëshe të shkëmbimeve dypalëshe. Përjashtimet doganore përfshijnë 16 kategori të produkteve duke fillluar nga 17 shtatori dhe për një vit. Pavarësisht tensioneve , Kina dhe Shtetet e Bashkuara kanë theksuar se do të mbajnë dialogun.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist

Background