Vendet me te mira dhe me te lira per te jetuar kete vit.

Vendet me te mira dhe me te lira per te jetuar kete vit.

Like
52
0
Thursday, 11 January 2018
Travel News

Kompania “Live and Invest Overseas” me baze ne Panama, ka zbuluar listen me 7 vendet me te mira ne bote ku mund te shpernguleni ne 2018 dhe te jetoni me shpenzime minimale. Kryeson listen Lisbona, ku me me pak se 1300 dollare ne muaj ju mund te beni nje jetese komode. Pas saj renditjen e vijojne Cali ne Kolumbi, Santa Domingo ne Republiken Domenikane, Abruzzo ne Itali, Ljubjana ne Slloveni dhe Da Nang ne Vietnam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *