Ku mund të udhëtojnë amerikanët këto kohë? CNN u sugjeron Shqipërinë të parën!

Written by on 14/01/2021

Fuqia e pasaportës amerikane është zvogëluar gjatë pandemisë. Shumë kombe vazhdojnë ta shohin Amerikën me frikë, për shkak të rasteve në rritje me Covid-19. Prestigjiozi amerikan CNN ka publikuar së fundmi një artikull ku rendit për amerikanët vendet që mund të vizitojë lirisht në këto kohë të vështira. CNN liston Shqipërinë në vend të parë mes vendeve të tjera. Në paragrafin e shkurtër theksohet se kufijtë janë të hapur, nuk kërkohet tampon, përveç kërkesës për të mbajtur maskë dhe orarit të kufizimit të lëvizjes.


Current track

Title

Artist