Kalaja e Rozafës, atraksioni turistik tani i vizitueshëm edhe në mbrëmje!

Written by on 23/01/2021

Ambientet e brendshme dhe të jashtme të Kalasë së Rozafës, një nga atraksionet turistike më të vizituara në qytetin e Shkodrës, janë ndriçuar së fundmi përmes lojës së dritave. Ndriçimi i kalasë pas 8 vitesh  u realizua nga Ministria e Kulturës, në kuadrin e 14 kalave që synohen të ndriçohen gjithashtu, me qëllim për t’u vizituar edhe në mbrëmje. Rikualifikimi i kalasë së Rozafatit, do ta kthejë atë në një atraksion turistik, të vizitueshëm për turistët vendas dhe të huaj.


Current track

Title

Artist