Fatbardh Jaho, juristi nga Berati që ndihmon komunitetin në Boston

Written by on 14/01/2021

Mes të ftuarve nga Bostoni  në “ Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel, ishte dhe Fatbardh Jaho, juristi që përpiqet të ndihmojë mesa mundet të sapo ardhurit në Boston. Fatbardhi, apo siç e njohin në komunitet, Bardhi,  erdhi në Boston për herë të parë në vitin 1995. E pati shumë të vështirë integrimin në fillim, motiv që sa herë dëgjon për shqiptar që sapo kanë ardhur në US, ngutet që t’i ndihmojë me procedurat. Nisur nga kjo dëshirë, nisi kështu dhe një profesion. Ai sot është një jurist që ndihmon të sapo ardhurit që të gjejnë punë në Boston, apo me procedurat ligjore.


Current track

Title

Artist