2020 viti i mbijetesës për Aeroportin e Londrës, numri i udhëtarëve i papërfillshëm!

Written by on 13/01/2021

Aeroporti Ndërkombëtar i Londrës ka mirëpritur në vitin që lamë pas 73% më pak pasagjerë. Kjo pasi kufizimet e Covid-19  dhanë një dëm të madh së sektorin e aviacionit civil. Në dhjetor, numri i pasagjerëve në Heathrow ra përafërsisht me 83 përqind, krahasuar me të njëjtën periudhë të vitit 2019. Ndonëse të dhënat tregojnë se vaksina mund të ishte një pikë kthese për këtë industri, gjërat vazhdojnë të jenë ende të vështira, me mutacionin e virusit nga Mbretëria e Bashkuar dhe vendimin e disa vendeve për të bllokuar kufijtë me të.


Current track

Title

Artist