finiq

Klosi: Te orientohemi drejt turizmit alternativ Komiteti Rajonal i Turizmit per qarkun e Vlores u se fundmi ne Finiq te Sarandes me qellim promovimin e ketij destinacioni e shume te tjervee te ngjashem per vlerat e tyre kulturore e natyrore. Sipas ministrit te turizmit Blendi Klosi nxitja e agroturizmit dhe investimet ne destinacionet turistike do [...]

Current track

Title

Artist