Valeta

Valeta, Kryeqyteti Europian i Kultures 2018   Valeta qe eshte nje prej destinacioneve me te vizituara ne Malte eshte kete vit ne qender te vemendjes pasi eshte shpallur Kryeqytet Europian i Kultures. Kalendari i aktiviteteve kulturore per vitin 2018 ka nisur me shume festivale , shfaqje dhe ekspozita qe kombinuar me natyren e bukur te […]


Current track

Title

Artist

Background