Travel Rock going Untuned

Travel Rock 12/12/2018

Ne Travel Rock, te merkuren ishte ne nje interviste live kantautori amerikan William Ferguson! Virtuoz ne muzike, ai luan kitarre dhe po ashtu kendon ne banden “The Untuned”, te cilen e themeloi pak vite perpara! Deri tani numeron 29 kenge dhe 2 albume! Eksperimentues ne zhanre, po punon per albumin e ri te cilin do ta publikoje ne 2019


TRAVEL ROCK

TRAVEL ROCK

More info
Current track

Title

Artist