“First Wave Festival”, një argëtim 6 ditor në Tiranë sapo ka nisur!

“First Wave Festival”, një argëtim 6 ditor në Tiranë sapo ka nisur!

Përfaqesuesja per mediat e FirstWave Festival, Lori Hysa, ne nje interviste ne emisionin Travel Club na tregoi me shume detaje te keti eventi 6 ditor ne kryeqytet.

Edicioni i 4-t i FirsWave, rikthehet fuqishëm në hapësira fantastike duke shtrirë aktivitetin e tij në alternim me ambiente brenda dhe jashtë në natyrë.

Lori na shpjegoi dhe fazat ne te cilat do te ndahet festivali:

1-3 Maj, “ Qyteti i Artit” (shfaqje të artit bashkëkohor)

4-6 Maj, “FirstWave#4” (festivali i muzikës elektronike në 72 orë muzikë non stop)

DJ të ndryshëm do të performojnë për pjesëmarrësit në njërën nga skenat e festivalit, por edhe në menyrë simultane në hapësira të ndryshme përgjatë 6 ditëve tē festivalit. Në kuadër të festivalit në ditët e hapjes së tij, aktivitete e performanca të ndryshme të artit bashkëkohor do të argëtojnë publikun e të gjithë moshave dhe shijeve.

 


 

 


 Current track

Title

Artist

Background