New Travel Hits
Adult, Commercial

brazil

Efekti i Lojrave Olimpike ne turizmin brazilian.
Travel News

Do te jete I ndjeshem efekti qe Lojrat Olimpike Rio 2016 do te lene ne turizmin e Brazilit kete vit. Ky eshte rezultati qe del pas nje studimi qe ka bere Euromonitor International. Flitet per nje rritje te numrit te turisteve nderkombetare kete vit me me shume se 7.2% nga viti i kaluar. Numri total I tyre pritet te arrije ne 6.3 milione. Lojrat olimpike jane kontribuesi me i madh ne kete rritje edhe pse nuk flitet per te njejten...

Like
70
0
Saturday, 06 August 2016
no-cover
Travel News

Skuadra speciale parandalimi dhe nje fond te dedikuar. Brazili pergatitet qe t’i jape nje pergjigjie konkrete frikerave te jashtme per perhapjen e virusit Zika ne vend. Tashme qe Lojrat Olimpike te Rios po afrojne , entet e turizmit dhe qeveria braziliane i kane dhene jete nje fondi prej 456 milione dollaresh per te luftuar perhapjen e virusit si dhe per te krijuar nje task force prej 300 mije personash ndermjet te cileve mjeke dhe ushtarake qe do te japin informacionin...

Like
107
0
Wednesday, 24 February 2016
no-cover
Travel News

Hard Rock, marka e njohur e hoteleve duket se ka ne plan zgjerimin e metejshem ne Ameriken Latine. Pasi e nisi 2016 me dy inagurime te reja ne Europe , zinxhiri i njohur me hotele tematike qe i perkasin stilit Hard Rock do te hape brenda ketij viti struktura te reja ne Brazil. Nje hap ky qe ka si qellim terheqjen e pushuesve per Lojrat Olimpike Rio 2016. Hotelet e pershtatur per tregun leisure do te jene te pozicionuara ne...

Like
106
0
Monday, 22 February 2016
no-cover
Travel News

Pavaresisht zerave qe qarkulluan ne lidhje me anullimin e Lojrave Olimpike Rio 2016 kete vit per shkak te perhapjes se virusit Zika ne Brazil, autorietet kane dale se fundmi per te mohuar keto pretendime. Sipas organizateve te Olimpiadave te ketij viti nuk ka asnje mundesi qe lojrat te anullohen. Forcat e sigurise do te marrin masa qe turistet , vizitoret dhe atletet qe do te shkojne ne Brazil gjate ketij viti te kene siguri maksimale ne udhetimin e tyre ne...

Like
572
0
Tuesday, 16 February 2016
no-cover
Travel News

Brazili do te investoje 11 miliard dollare per Olimpiadat 2016. 57% e ketij fondi do te vije nga sektori privat dhe pjesa tjeter nga ai shteteror.Pjesa me e madhe e ketyre investimeve sipas organizatoreve te Lojrave Olimpike ne Rio do te shkojne per turistet per vepra qe do te ngelen edhe pasi te perfundoje ky event. Aktualisht autoritetet po bejne te pamunduren per te permiresuar atraksionet e Rio de Janeiros ne menyre qe te terheqin shume turiste me rastin e...

Like
451
0
Thursday, 11 February 2016