Thesaret e pagjendura!

Thesaret e pagjendura!

Like
82
0
Thursday, 15 February 2018
Travel Report

Kerkimi i thesareve me Whiskey filloi ne 1967 dhe vazhdon ende!

Ne 1967 Canadian Club publikoi fushaten “Zbulo nje rast” duke fshehur arka me Whiskey Kanadez ne 25 vende te ndryshme te botes

Thesari i fundit eshte fshhur nga kompania ne 1980 ne Washington DC

Nderkohe qe shume prej ketyre thesareve jane gjetur nga njerez kurajoze, aventuriere dhe guzimtare por me nje deshire e madhe per te udhetuar, kane mbetur ende disa pa u zbuluar ndonese vendi dihet por koordinatat e sakta mbahet sekret nga kompania prej dekadash te tera

Ne 2010-en Canadian Club lajmeroi nje cmim prej 100.000$ per gjetjen e cdonjerit prej thesareve te tyre ende te pazbuluara por cmimi u terhoq pak muaj me vone

Kutite e Whiskit te famshem kanadez vazhdojne te jene nje thesar per tu zbuluar ne ishullin e Robinson Kruzose ne Kili dhe ne Polin E Veriut nderkohe qe pergjate dekadave , udhetaret kane rrefyer aventurat e tyre teksa kane zbuluar thesaret e Canadian Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *