Inagurohet Zip Line me i gjate ne bote ne Ras Al Khaimah.

Inagurohet Zip Line me i gjate ne bote ne Ras Al Khaimah.

Like
80
0
Friday, 02 February 2018
Updates

Emirati i Ras Al Khaimah do te kthehet kete vit ne nje destinacion “must” per turistet e apasionuar pas aventures dhe adrenalines pasi sapo ka inaguruar Zip Line-in me te gjate ne bote, plot 2.8 km. Ky Zip Line eshte certifikuar sot nga ekspertet te librit te rekordeve Guinnes, si me i gjati ne bote. Certifikata i eshte dorezuar drejtuesit te ketij Emirati, sheikut Saud bin Saqr Al Qasimi, i cili theksoi se tashme do te vendoset nje rekord i ri edhe ne numrin e turisteve per kete destinacion. Zip line qe mbulon nje siperfaqe sa 28 fusha futbolli, pershkon peisazhe mahnitese prej majes se malit me te larte ne Ras Al Khaimah , Jebel Jais , 1680 metra mbi nivelin e detit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *