Tourism as a leading edge

Tourism as a leading edge

Like
4949
0
Friday, 08 December 2017
Travel Talk

Tourism as a Leading Edge

Radio Travel (104.6 FM), në emisionin "My Albania", ka intervistuar Drejtorin e USAID-it, Marcus Johnson, dhe Përfaqësuesen e Zyrës për Zhvillim dhe Bashkëpunim të Suedisë, Birgitta Jansson, mbi mundësitë e OJQ-ve dhe bizneseve për të hyrë në partneritet me këto dy agjenci për projekte në sektorin e turizmit në Shqipëri.*** *** *** Radio Travel 104.6 “My Albania” program interviewed both USAID Director Marcus Johnson, and the Head of Development Cooperation for Sweden, Birgitta Jansson, about opportunities for organizations and businesses to partner with USAID and Sweden on tourism projects in Albania.

Posted by USAID/Albania on 22.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *