“Zvicra ndihmon”, vazhdojnë inspektimet nga specialistët zviceranë në qytetet shqiptare!

Written by on 30/11/2019

Zvicra vazhdon të japë kontributin ndaj krizës së tërmetit të 26 nëntorit. Një ekip ekspertësh zviceranë janë duke kryer inspektime të vazhdueshme në Durrës dhe Krujë, për të kontrolluar banesat e dëmtuara dhe për të vendosur cilat prej tyre duhen hequr menjëherë. Puna vazhdon për të përcaktuar  veprime të mëtejshme në bashkërendim me autoritetet përkatëse.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist