Zviceranët shpallen fituesit e vitit në Shqipëri dhe kjo është arsyeja!

Written by on 05/12/2019

Viti 2019 është cilësuar si viti i zviceranëve. Sipas një raporti të INSTAT,hyrjet e zviceranëve në vendin tonë janë rritur më së shumti në periudhën janar-tetor. Zvicra ka shënuar rritje me 20%,krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Përsa i përket shtetasve të huaj të hyrë në vendin tonë përgjatë 10 muajve të vitit 2019, është rritur me 8.3% në po të njëjtën periudhë të vitit 2018.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist