Zonat e mbrojtura, destinacioni i turistëve

Written by on 20/06/2019

 

 

Zonat e mbrojtura në vendin tonë po kthehen në destinacionet e preferuara të turistëve vendas dhe të huaj. Në maj të këtij viti mbi 235 mijë turistë kanë vizituar zonat mbrojtura , thuajse 65 mijë vizitorë më shumë se maji i një viti më parë. Kanionet e Osumit, Kepi i Rodonit, shpella e Akullit janë vetëm disa nga atraskionet e preferuar të turistëve . Më shumë se 20% e territorit të Shqipërisë përbëhet nga zonat e mbrojtura.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist