Zona urbane do të të mbulohet nga rrjeti 5G deri në fund të vitit 2020!

Written by on 25/12/2019

Zona urbane e Kinës do të mbulohet plotësisht nga rrjeti 5G vitin e ardhshëm. Lajmi është konfirmuar nga Ministria e Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit . Duke mbështetur një rritje të shëndetshme të telekomunikacionit, industria e softuerëve dhe informacionit të Kinës ka parë 15% rritje të të ardhurave këtë vit në krahasim me vitin e shkuar .Deri tani, Kina ka hapur mbi 120 mijë stacione bazë 5G.


Current track

Title

Artist

Background