Zona e Kasharit me nje bulevard te ri!

Written by on 06/08/2018

Zona e Kasharit me nje bulevard te ri!Zona e Kasharit do te kete nje bulevard qe do te lidhe Unazen e Tiranes se Re me rrugen “Tre Deshmoret e Kombit”. Ky eshte projekti qe Bashka e Tiranes ka prezantuar me ndertimin e dy qe do te jene te pajisura me infrastrukturen e nevojshme nentokesore, trotuare, ndriçim dhe sinjalistike. Bulevardi do te quhet “Migjeni” dhe nje tjeter rruge qe po ndertohet ne Kashar do te mbaj emrin “Kadri Roshi”. Sipas kryebashkiakut projekte te tilla ndihmojne ne zhvillimin e zones dhe rrisin vleren e prones.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist