Zingarate i kushton nje artikull turizmit shqiptar

Written by on 16/07/2018

Zingarate i kushton nje artikull turizmit shqiptar

Faqja italiane e udhetimeve Zingarate ka publikuar se fundmi nje artikull mbi turizmin shqiptar duke u fokusuar tek bregdeti. Ne artikull disa prej plazheve shqiptare krahasohen me Karaibet. Zingarate ka sugjeruar per turistet e huaj plazhet e Velipojes Shengjinit Durresit dhe Vlores. Vec pjeses bredgetare destinacionet kulturore gjithashtu jane listuar si me interesantet e turizmit shqiptar, sektor qe sipas ketij websiti po zhvillohet nga viti ne vit.

Processed with Snapseed.


Current track

Title

Artist

Background