Zgjerohet Parku Kombetar i Lures!

Written by on 01/11/2018

Parku Kombetar i Lures eshte zgjeruar. Pjese e tij tashme eshte edhe liqeni Zall-Gjoçaj, duke krijuar Parkun Kombetar “Lure-Mali i Dejes”. Parku do te kete nje siperfaqe prej 20 mije e 242 hektare.Zona e zgjerimit te parkut perfshin siperfaqe me toke pyjore, shkurre dhe siperfaqe ujore.Parku Kombetar “Lure-Mali i Dejes” do te ndahet ne tri nenzona ruajtjeje dhe administrimi.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist