Zelanda e re, program të veçantë emigracioni!

Written by on 04/06/2019

 

 

Zelanda e re ka krijuar një program të veçantë emigracioni. Programi”Global Impact Visa” ka për qëllim të tërheqë intelektualë, por edhe të  gjenerojë atmosferë pozitive në vend. Kërkesa kryesore e programit është të jesh person interesant me qëllime dhe ide të mira. Për të marrë vizën ka një komision i cili i merr kandidatët në pyetje duke u bazuar në talentin dhe ambiciet e tyre. Ata japin rreth 100 viza në vit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist