Zbulimi i vitit 2019 nuk mund të ishte më i veçantë se kaq!

Written by on 16/12/2019

 

 

Arkeologët kanë zbuluar një statujë të ngjashme me sfinksin në provincës jugore të Egjiptit. Statuja e vogël gëlqerore është gjetur në nekropolin Tuna-al-Jabal dhe mbart tipare të bukura dhe të qarta të fytyrës. Në një deklaratë thuhet se gërmimet  po vazhdojnë për të zbuluar arsyen e statujës në zonë. Gjatë kohëve të fundit Egjipti ka rritur kërkimin në objekte të lashta në përpjekje për të ringjallur industrinë turistike.


Current track

Title

Artist

Background