Zbulimi I fundit arkeologjik ne Vlore

Written by on 29/03/2019

Ministrja e kultures znj Elva Margariti ka zhvilluar nje takim me operatoret turistik te qytetit bregdetar te Vlores ku ka kerkuar qe pervec bregdetit te promovohet edhe turizmi kulturor pasi Vlora ka monumente dhe potenciale te rendesishme historike. Ndërkohe qe drejtori i Drejtorisë Rajonale Kombëtare të Kulturës, z.Orges Feimi prezantoi aplikacionin e krijuar se fundmi, i cili i jep mundesi cdo turisti ta shkarkoje dhe te njihet me te gjitha monumentet e kultures se Vlores. Zbulimi me i fundit arkeologjik ne kete qytet eshte edhe Xhamia e Tabakeve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist