Yjet me bukur se asnjehere ne festen e Borshit!

Written by on 07/08/2018

Yjet me bukur se asnjehere ne festen e Borshit!“NETËT E YJEVE & ART’ZAN BORSH” eshte aktiviteti qe do të marre jetë në Kalanë legjendare të Sopotit dhe në fushën Qazim Pali pranë lumit në datat 10 – 11 – 12 Gusht. Kjo eshte festa e radhes qe u jep mundesine te gjithe pjesmarresve të zbulojnë bukuritë e Borshit dhe historinë e lashtësisë nën ndriçimin e magjisë së yjeve. Festimet fillojnë në orën 19:00 deri në orët e vona.  Degustime të verës së zonës dhe gastronomi free për pjesëmarrësit.
Për herë të parë në kala do të shihet magjia e yjeve me teleskop nën tingujt e muzikës së paharruar.
Borshi ju mirëpret!

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background