Xhamia e Et’hem Beut i nenshtrohet restaurimit!

Written by on 17/05/2018

Xhamia e Et’hem Beut ne Tirane po restaurohet ne kuader te programit “Rruget e Besimit”. Kryeministri i vendit ka theksuar se ky program mundeson restaurimin e objekteve te Kultit si pjese e zhvillimit te Turizmit Kulturor. E vendosur ne qender te kryeqytetit, me nje stil mjaft elegant dhe te veçante, xhamia e Et’hem Beut, bashke me Kullen e Sahatit, perfaqeson nje nga objektet me terheqese per turistet dhe vizitoret e kryeqytetit dhe nje element themelor te vetedijes sone kolektive.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist