WTTC parashikime pozitive per turizmin shqiptar!

Written by on 09/04/2018

WTTC parashikime pozitive per turizmin shqiptar!

Keshilli Boteror i Turizmit dhe Udhetimeve parashikon nje rritje te gjithanshme per turizmin shqiptar gjate vitit 2018.Ne nje analize te pergjithshme, Keshilli permend ndikimin e turizmit shqiptar ne Produktin e Brendshem Bruto, ne punesim, ne numrin e vizitoreve si edhe ne totalin e investimeve dhe parashikon ne rritje te gjithe keta faktore. Sipas te dhenave , kontributet direkte te turizmit ne PBB per vitin 2018 parashikohet te kene nje rritje prej 3.9% ne krahasim me vitin e kaluar duke arritur ne 135 miliard leke. Nga ana tjeter eksportet per vizitoret qe vitin e kaluar dhane 235.5 miliard leke, kete vit parashikohet te rriten me 3.6%

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist