WhatsApp nuk do te ruaje me fotot, videot dhe bisedat nga kjo date!

Written by on 29/08/2018

 

WhatsApp ka njoftuar se duke filluar nga 12 nentori, fotot, videot dhe bisedat nuk do te ruhen me automatikisht dhe te gjitha do te fshihen.Kjo vjen si pasoje e nje marreveshjeje qe Whatsapp ka bere me GoogleDrive. Te gjitha bisedat, videot, fotot e te dhenat e tjera, do t’i humbisni duke filluar qe nga kjo date, nese ende nuk i keni ruajtur.Pas 12 nentorit, te gjitha materialet tuaja do te regjistrohen ne Google Drive, si pjese e kesaj marreveshjeje te re.Nese nuk jeni te sigurt nese i keni ruajtur materialet tuaja ne Whatsapp, atehere kjo eshte menyra: Menu – Settings – Chats – Chat backup. Pasi te keni perzgjedhur Backup, do te shikoni se çdo gje do te ruhet ne Google Drive. Keto ndryshime jane vetem per perdoruesit e Android dhe jo te iPhone.

 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist