Whatsapp mund Facebook si me i perdoruri kete vere!

Written by on 05/09/2018

 

 

Kompania Comscore vlereson se mesatarisht, me shume se 60% e kohes se shpenzuar online ndodh nga smartphone-t dhe me shume se 80% e minutave te lundrimit nga telefonat lidhet me perdorimin e aplikacioneve. Nje studim i fundit vleresoi se cilat ishin aplikacionet e rrjeteve sociale dhe ato te komunikimit me te perdorura ne vende te ndryshme te botes kete vere. Ekspertet kane zbuluar se  Whatsapp mund Facebook si me i perdoruri. WhatsApp, i cili ka 1,5 miliarde perdorues aktive, pushton 32 vende dhe qendron ne vend te pare ndjekur nga Facebook, Facebook Messenger, Viber, Wechat dhe Line.  

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist