WhatsApp, merr gjobën më të lartë ndonjëherëherë në Europë/ Shkak, privatësia e të dhënave!

Written by on 22/11/2021

WhatsApp ka rishkruar politikën e tij të privatësisë për përdoruesit evropianë pasi iu dha një gjobë rekord prej 225 milionë eurosh nga rregullatorët irlandezë për mbrojtjen e të dhënave në fillim të këtij viti. Politika e re, e publikuar, përfshin më shumë detaje se si kompania në pronësi të Meta mbledh dhe përdor të dhënat e klientëve, si ruhen dhe kur fshihen. Përdoruesit e WhatsApp në Bashkimin Evropian dhe Mbretërinë e Bashkuar do të marrin një njoftim që i drejton ata drejt informacionit të përditësuar, por nuk do të duhet të ndërmarrin asnjë veprim tjetër.

“Ky përditësim nuk ndryshon mënyrën se si ne e operojmë shërbimin tonë, duke përfshirë mënyrën se si i përpunojmë, përdorim ose ndajmë të dhënat tuaja me këdo, përfshirë kompaninë tonë mëmë Meta”, tha WhatsApp.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist