Vuno, vijojne punimet per rijetezimin e qendres historike te fshatit!

Written by on 16/04/2018

Vuno, vijojne punimet per rijetezimin e qendres historike te fshatit!

Fshati i Vunoit, i cili  mahnit turistet me arkitekturen dhe pamjen piktoreske qe ofron eshte perfshire ne projektin e qeverise shqiptare per rijetezimin e fshatrave historike. Ne kete fshat po vijojne punimet per rregullimin e çative, fasadave, dritareve, rrugeve te brendshme, kanalizimeve dhe ndriçimit. Ky investim i qeverise shqiptare qe po zbatohet nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit se bashku me projektin per kthimin si fshat historik te Dhermiut, shetitoren e Dhermiut dhe Jalit, kap shifren e rreth 8 milione eurove. Projekti do te perfundoje ne fund te ketij viti.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist