Voskopoja, modeli i pare i fshatit te se nesermes!

Written by on 20/05/2018

Ministri i Bujqesise dhe Zhvillimit Rural, gjate nje vizite ne Voskopoje, ka prezantuar modelin e fshatit te se nesermes. Voskopoja eshte nje prej fshatrave me te frekuentuar turistik te zones se juglindjes se vendit. Ministri eshte shprehur se dhenia e impulseve per ngritjen e kapaciteteve akomoduese dhe njerezore ne agroturizem, permes financimit prej 200 milione leke nga Skema Kombetare do te çoje ne fuqizimin e ekonomise rurale te zones, e cila do te jape ndikimin e saj ne gjithe ekonomine shqiptare. Agroturizmi eshte nje prej sektoreve qe do te mbeshtetet me fort gjate ketyre viteve ne zona te ndryshme te Shqiperise sipas ministrit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist