Vlefshmeria e kartave te identitetit zgjatet deri me 31 dhjetor!

Written by on 30/01/2019

Vlefshmeria e kartave te identitetit zgjatet deri me 31 dhjetor 2019. Lajmi u be i ditur nga kryetari i bashkise, Erjon Veliaj dhe ministri i Brendshem, Sander Lleshaj. Sipas njoftimit do te kete amendime ligjore, qe pavaresisht nga data kur skadon karta ne vitin 2019, skadimi final do te jete 31 dhjetori i 2019-es. Nderkohe Ministri i Brendshem, siguroi qytetaret se me kapacitetet e shtuara nuk do te kene asnje pengese ne marrjen ne kohe te sherbimit te kerkuar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist