Vitin e ardhshëm do të hyjë në fuqi ligji i ri, ja cilat kafshë nuk mund të mbani në shtëpi private!

Written by on 06/12/2019

Rusia ka ndërmarrë një hap të rëndësishëm për kafshët. Në Rusi mbahen kafshë ekzotike edhe në apartamentet e vogla. Ky shtet ka miratuar një ligj të quajtur trajtimi i përgjegjshëm i kafshëve dhe pritet të hyje në fuqi në janar të vitit 2020. Ky ligj synon të ndalojë mbajtjen e 33 kafshëve në shtëpi private. Lista përfshin kafshë që mund të jenë të rrezikshme per mbajtësit e tyre, por edhe për kafshët e tjera që mund të vënë në rrezik. Por, nëse rusët blejnë kafshë të tilla para 1 Janarit të vitit 2020, ligji nuk ka fuqi vepruese.


Current track

Title

Artist

Background