Viti 2020 nuk nis mbarë për “Facebook”, rrezikon mbylljen?

Written by on 04/01/2020

Rrjeti social  më i dashur”Facebook” rrezikon të shpërbëhet pasi një prej shefave ekzekutivë të kompanisë, Marc Benioff ka shkaktuar një krizë besimi në shoqëri. Në një intervistë, Benioff e ka quajtur”Facebook” një cigare në shoqëri dhe për këtë arsye ka kërkuar të ketë një rikonceptim për mënyrën  si funksionon rrjeti gjigand. Sipas tij , Facebook ka ndikim negativ te përdoruesit .Kjo nuk është hera e parë që Benioff shprehet për mbylljen e rrjetit social.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist