Viti 2018 solli me shume udhetare ne rruge ajrore dhe detare!

Written by on 30/01/2019

Viti 2018 ka sjelle rritje te numrit te udhetareve qe kane zgjedhur te udhetojne ne Shqiperi. INSTAT ka publikuar statistikat e Transportit Ajror dhe detar per vitin e kaluar. Ne vitin 2018, numri i pasagjereve qe kane udhetuar me linja ajrore, ishte 2.9 milione duke u rritur me 12%, krahasuar me te njejten periudhe te nje viti me pare. ndersa numri i pasagjereve qe kane udhetuar me linje detare ishte 1.5 milione pasagjere, duke u rritur me 1%, krahasuar me nje vit me pare. Gjithashtu edhe volume i mallrave te transportuara ne rruge ajrore eshte rritur.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist