“Vinci Airports” blen 50% te aksioneve te aeroportit Gatwick ne Londer!

Written by on 27/12/2018

Grupi francez i aeroporteve ”Vinci Airports” nenshkroi sot nje marreveshje per t’u shnderruar aksioneri kryesor i aeroportit londinez te ”Gatwick”, i dyti i Britanise se Madhe, per nje transaksion prej 3,22 miliarde euro. Ne gjashtemujorin e pare 2019, ”Vinci” pritet te zoteroje 50,01% aksione te ”Gatwick’.’Partneri i ri industrial ‘Vinci Airports’ do te mbeshtese dhe nxise efikasitetin operacional dhe rritjen e trafikut ajror duke vijuar ne permiresimin e kenaqesise  dhe eksperiencen e pasagjereve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist