Vijon rehabilitimi i Memorialit te Skenderbeut, ne fokus ndricimi!

Written by on 03/11/2018

Projekti per rehabilitimin e Memorialit te Skenderbeut po vijon me ritme te shpejta, duke marre çdo dite e me shume forme te plote. Aktualisht puna po perqendrohet ne sistemin e ndriçimit”.Projekti i hartuar nga Instituti i Monumenteve te Kultures financohet nga Ministria e Kultures, si pjese e programit “Rruget e Besimit”, ne kuader te “Vitit Mbarekombetar te Skenderbeut”. Nderhyrja e parashikuar nga Instituti i Monumenteve te Kultures dhe Ministria e Kultures qendron ne punimet restauruese ne kete monument, si dhe ne muret e qytetit antik, ne rikonstruksionin e mbuleses, konsolidimin dhe restaurimin e piktures murale dhe mozaikut.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist