Vijon dezinfektimi per nje sezon te sigurte ne Durres!

Written by on 07/07/2018

Vijon dezinfektimi per nje sezon te sigurte ne Durres!

Per nje sezon turistik te sigurt ne qytetin bregdetar te Durresit po vijon procesi i dezinfektimit.Proces i cili po kryet permes perdorimit te agjenteve biologjik qe nuk demtojne shendetin e njeriut, kafsheve dhe organizmat e tjere ujore, perveç larvave te mushkonjave.Deri tani jane kryer 40 dezinsektime nga veriu ne jug, prane zonave turistike dhe urbane dhe procesi do te vijoje deri ne mbylljen e sezonit turistik ne muajin Shtator.Per nje sezon turistik, dezinfektimi po kryhet ne kuader te programit kombetar te dezinfektimit te Ministrise se Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale.

procesi i dezinfektimit durres


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist