Vijojne punimet per rrugen Fier- Plazh i Semanit!

Written by on 23/04/2018

Vijojne punimet per rrugen Fier- Plazh i Semanit!

Ministri i Infrastruktures dhe Energjise inspektoi punimet qe po kryhen nga gazsjellesi Trans Adriatik per asfaltimin e segmentit rrugor qe lidh Fierin me plazhin e Semanit.Kjo rruge, e cila ndodhej ne gjendje shume te amortizuar perdoret ne vijimesi edhe nga banoret e me shume se 14 fshatrave. Perveç banoreve kjo rruge do te lehtesoje levizjen e turisteve drejt Parkut Arkeologjik te Apolonise.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist