Vijojne pergatitjet per sezonin turistik ne monumentet e kultures!

Written by on 20/04/2018

Vijojne pergatitjet per sezonin turistik ne monumentet e kultures!

Monumentet e kultures, si vende plot vlera dhe si atraksione turistike, po pergatiten per te pritur turistet vendas dhe ata te huaj. Ekspertet dhe specialistet po punojne çdo dite qe keto monumente te jene te pershtatshme per te mirepritur vizitoret. Ata po merren me pastrimin, rregullim dhe rijetezimin e ketyre vendeve, ku perveç eksperteve dhe institucioneve perkatese, atyre po i bashkohen dhe qytetaret e thjeshte. Se fundmi ne kalane e Gjirokastres ne sherbim te sezonit turistik, me punet e stines u perfshi dhe administrata duke lyer pemet, duke pastruar ambientin perreth kalase, si dhe duke u perkujdesur per bimet e mbjella ne kala.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist