Via Dinarica, oferta e re turistike Shqiperi – Kosove!

Written by on 30/11/2018

Udhetimi familjarizues Via Dinarica, shteg i cili do te lidhe Kosoven me Shqiperine, vjen si oferta me e re turistike Shqiperi-Kosove, qe pershkon atraksionet e rralla te bukurise natyrore mes dy vendeve.Permes nje videoje te publikuar sot nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit, perfaqesues te grupit qe pershkuan udhetimin ne Via Dinarica, shprehin pershtypjet mbi bukurite natyrore por edhe vlerat historike dhe kulturore qe lidhin Kosoven me Shqiperine. Zgjerimi i Via Dinarika implementohet ne kuader te projektit nderkufitar Shqiperi – Kosove’ qe nisi ne mars te ketij viti e do te zgjase deri ne vitin 2020. Projekti ka per qellim te forcoje vetedijen per perfitimet ekonomike, mjedisore dhe sociale te ketij shtegu, si dhe rritjen e atraktiviteteve dhe konkurrencen e ofertes turistike te zones qe prek.’


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist