Vetëpunësimi , zgjidhja e shqiptarëve!

Written by on 01/05/2019

 

 

Sipas INSTAT, Shqipëria shënon normën më të lartë të vetëpunësimit në Europë. Në mungesë të alternative të tjera , duket se shqiptarët e kanë gjetur “shpëtimin” te vetëpunësimi. Krahasuar më Bashkimin Europian , Shqipëria ka një normë 2.4 herë më të lartë. Edhe në vendet e rajonit , vendi ynë renditet i pari. E dyta renditet Kosova, dhe Serbia e treta në rajon. Maqedonia dhe Bosnja kanë normën më të ulët të vetëpunësimit. Fenomeni i vetëpunësimit duket se është më evident në zonat rurale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist